Kastaniehaven 3-12

Beskrivelse:

Beliggenhed:

Direkte i centrum med ca. 400 meter til tog
station, busholdeplads og gågaden med stort udbud af detailbu-tikker samt ca. 150 meter til mindre indkøbscenter med Menyog Føtex. Holbæk er smukt beliggende ved Holbæk Fjord og byen kan tilbyde et bredt udbud af indkøbsmuligheder samt fritidsaktiviteter.

 

Boligerne:

Alle boliger er nyopførte veldisponerede, holdt i lyse farve og har lysindfald fra begge sider.Boligen indeholder rummelig lys opholdsstue med udgang til ca. 4,7 kvm altan samt fransk altan, dejligt lyst køkken med hvide HTH skabselementer med stålgreb, keramiske kogeplader, emhætte og indbygningsovn, entre, 2 sove- værelser samt flisebadeværelse med bruseniche, gulvvarme samt klargjort med stik og afløb for vaskemaskine og tørretumbler.

 

Adgangsforhold, parkering og udenoms arealer:

Fra terræn og parkeringsetagen er der hhv. trappe og elevator op til lejligheden. Terræn er anlagt med grønne opholdsarealer med beplantning. Ankomst og parkeringsarealer er anlagt med hhv. asfalt og flisebelægning samt parkbelysning. Området mellem blokkene vil fremtræde fredeligt og ugenert og velegnet til ophold for beboerne. Der er fælles have bænkeborde samt cykelstativer til hver opgang.I stueplan er der egen parkeringsplads, garage med fjernbetjent port. Fra parkeringsetagen er der via trappe og elevator adgang til lejlighederne. Herudover er der ca. 4-7 kvm depotrum til hver lejlighed.